Lilac Natural Cosmetics
<
>
Koszyk (0)
Brak produktów w koszyku.
WRÓĆ DO ZAKUPÓW

Hydrolat lawendowy 100 ml

22,00 zł
Najniższa cena z 30 dni: 22,00 zł
(0)
typ cery
trądzikowa
mieszana
W KOSZYKU :)
DODAJ DO KOSZYKA
Wysyłka: 1-6 dni roboczych
Hydrolat lawendowy – surowiec kosmetyczny 100 ml
 
Hydrolat lawendowy (Lavandula angustifolia flower water) przeznaczony jest do wykorzystania jako surowiec kosmetyczny do dalszego przetwarzania / komponowania receptur.
 
Produkt oferowany jako półprodukt do użytku zewnętrznego – do zastosowań w formulacjach kosmetycznych (np. toniki, mgiełki, maseczki, kremy, emulsje, mydła).
 
Zastosowanie (jako surowiec)
 
baza wodna do kosmetyków DIY
 
składnik toników, mgiełek, maseczek
 
dodatek do kremów, emulsji, szamponów
 
do rozcieńczania glinek i masek
 
Skład (INCI)
 
Lavandula Angustifolia Flower Water
 
Sodium Benzoate, Potassium Sorbate –
 
Informacje dodatkowe
 
Pojemność: 100 ml
 
Opakowanie: butelka
 
Zapach: naturalny, charakterystyczny dla hydrolatu lawendowego
 
Przechowywanie: w chłodnym i zacienionym miejscu, po otwarciu najlepiej w lodówce
 
Ważne / bezpieczeństwo
 
Produkt jest surowcem do dalszego użycia – nie stanowi gotowego kosmetyku.
 
Tylko do użytku zewnętrznego.
 
Unikać kontaktu z oczami.
 
Przed użyciem zalecana próba uczuleniowa.
 
Trzymać poza zasięgiem dzieci.
 
 
Hydrolat otrzymywany z destylacji parą wodną kwiatów lawendy wąskolistnej Lavandula angustifolia.
 
 
Twoja ocena


Newsletter
Bądź na bieżąco i zamów newsletter.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Newsletter
Bądź na bieżąco i zamów newsletter.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.